Моделката и носителка на титлата Мисис България Венета Харизанова бе нахапана

...
Моделката и носителка на титлата Мисис България Венета Харизанова бе нахапана
Коментари Харесай

Венета Харизанова е в Пирогов, нахапана от бясно куче

Моделката и носителка на купата " Мисис България "  Венета Харизанова бе нахапана от лудо куче по време на разходката си на Витоша, а детайлностите от случая вцепениха почитателите й в мрежата.

Както всяка друга неделя и тази манекенката се качила в планината с домашния си любим, кученце от порода „ Йоркширски териер “. За разлика от различен път обаче този следобяд за нея приключва с посещаване в „ Пирогов “. „ След случката незабавно отидох в „ Пирогов “ да ме шият, оказа се, че съм алергична и не могат да ми бият тетанус “, показа Венета пред " Телеграф ".



" Разхождах се с Бебси си, в планината нямаше никой, за разлика от различен път беше много умерено. На един от завоите нагоре видях семейство - мъж, жена и двете им деца. Бяха дребни, някъде към 4-6-годишни “, споделя още моделката.

Манекенката желала да премине около тях, само че кучето, което към оня миг било завързано, не спирало да лае и да се дърпа от мотива си. По тази причина тя общително помолила стопаните, в случай че могат да го заловен, с цел да премине с нейния любим, които държала на ръце. 

„ Изненадах се, тъй като по-късно видях по какъв начин бащата дава на 4-годишното си дете да държи побеснялото животно, в същия миг се пробвах да мина, само че кучето се изплъзна и скочи непосредствено против нас. Беше ужасно, хвърли се върху мен, наяде ми облеклата и най-после ме захапа за единия крайник “, изясни случилото се Венета.

Тя не може да си показа по какъв начин е допустимо такова безгрижие от страна на стопаните на това животно. В резултат на случилото се хубавицата се озовава в ортопедията в „ Пирогов “, където поставят нужните грижи. „ Слава Богу, съумях да спася моето кученце, тъй като то е много малко “, показа миската. И прикани притежателите на кучета да бъдат по-отговорни.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР